Казах ли ви?“.  Така може да бъде определена комуникация между

...
Казах ли ви?“.  Така може да бъде определена комуникация между
Коментари Харесай

Пловдивчанин предупреждава от месеци за опасно кръстовище, накрая стана ПТП на него

„ Казах ли ви? “.  Така може да бъде избрана връзка сред пловдивчанин и Община Пловдив по отношение на проблем с движението  в квартал Каменица. Той ни изпрати „ опитите му за връзка “ с Община Пловдив, като до този миг той не е получил отговор.От близо 9 месеца той е пращал сигнали, че има заплаха на кръстовището на ул. „ Хан Аспарух “ с „ Лозенград “ и по този начин до през днешния ден, когато е станала злополука на въпросното място.
Прочетете още
Той изпрати и фотография на случая от този следобяд, който по думите му е бил проедният.

 Ето какво предизвести пловдивчанинът ОКТ преди тъкмо 9 месеца.

„ Имам офиса на кръстовището на ул. „ Хан Аспарух “ с „ Лозенград “.  Същото е нерегулирано, улиците са еднопосочни и според ЗДП с преимущество са движещите се по ул. " Хан Аспарух ".

По мое наблюдаване, правилника се съблюдава от не повече от 10% от водачите. Ежедневно има произшествия, към този момент без съществени последици, само че съпроводени с доста закани и цветущи изрази.

Впечатлението ми е, че това се дължи освен на непознаване на правилника, само че и от разположението на указателните табели,  ширината на улицата,  паркираните коли и други. 

Всички те основават субективно чувство, че улица Лозенград е с преимущество. Надявам се, да обърнете внимание на казуса, който е еднакъв и за други сходни кръстовища, преди да се случат по-сериозни произшествия “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР